inget inlägg igår fredag, då ägnade jag mig år improvisationsteater. var på en sevärd föreställning på sigtunagatan, “alla fakta”. dom improviserar runt aktuella nyheter, en briljant idé. jag hade en riktigt rolig kväll. naturligtvis blev det musik i lurarna på vägen dit i tunnelbanan, det blev en skiva jag köpte på vinyl redan tidigt 80-tal, “we want miles“, en självklar produktion i miles davis skivsamling. hans “återkomst” på 80-talet i livetappning med nya musikanter sen hans skivor från början av 70-talet. men min miles favorit på trummor, al foster, hade han inte ersatt, grymt bra. en inspelning man aldrig glömmer. lördag var också sparsam med musik ända tills jag insåg att vi har en timme till skänks natten till söndag. då satte jag på mig lurarna och satte på en skiva man aldrig får nog av, “shut up and play yer guitar” av fz. vilka gitarrimprovisationer! hur gör man?